CH Eext

CH Eext is een begrip. CH staat voor Concours Hippique. Het is een paardesportvevenement en vindt jaarlijks plaats op ons Evenemententerrein. Afgezien van het feit dat ik vele uren met mijn paardrijdende dochter op de manege heb doorgebracht, voornamelijk in de wachtstand, en de nodige hoeveelheden poep heb geschept van de pony van mijn vriendin heb ik niet zo heel veel met de paardensport. Met fotografie des te meer, dus hierbij een impressie in voornamelijk beeld.

De dagen beginnen voor ons vroeg als we nog in ons nest liggen met hoefgetrappel in de trailers, want we wonen achter het Evenemententerrein. Verder heerst er een gezellige sfeer als de rijders en bezoekers neerstrijken op de brink tussen Anderenseweg en Stationsweg. Op Pinkstermaandag gaan mijn ega en ik poolshoogte nemen op het terrein.