Over eext.info

Als Groninger raak ik in 2020 ‘door de liefde’ verzeild in Eext. Hoewel ik nog niet langs het gemeentehuis geweest ben om mij als nieuwe Aa-En-Hunzenaar aan te melden, verblijf ik al wel in behoorlijk structureel in Eext. Ik mag graag te voet en op de MTB de omgeving verkennen. Daarnaast fotografeer ik graag. Deze site https://eext.info is mijn blog site waarop ik verhaaltjes schrijf over onderwerpen die op mijn pad komen en waarvan ik hoop dat deze interessant zijn voor anderen.

https://eext.info is niet meteen gelieerd aan https://eextinfo.nl, de officiële site van de Commissie Dorpsbelangen Eext. Deze laatste site biedt algemene informatie over Eext en de activiteiten in en rond het dorp.

Het beestje moet een naam hebben. Het liefst had ik eext.nl geclaimd, maar die is in het bezit van een partij die handelt in domeinnamen en blijkbaar alle [dorpsnaam].nl domeinen heeft geclaimd. Alleen tegen grof geld mag je het domein overnemen. Dat gaan we dus niet doen. Daarom heb ik voor https://eext.info gekozen.

Mocht je opmerkingen of aanvullingen hebben, dan kun je dit melden via de contact pagina.

Meer van de auteur:

Jörgen